3 tips voor avondeten op vriendenweekend

13 juli 2023

Ga jij met je maten op een avontuur in de Ardennen (of wel huur je een huisje en gaat er drank vloeien)? Dan zijn er een aantal dingen waar je aan moet denken: je vrienden, natuurlijk, een goede dosis aan alcoholische versnaperingen, aanvullende spullen voor activiteiten én eten. Met dat laatste helpen we je vandaag in deze blog, voorbereiding is immers het halve werk. Zoek jij nog tips voor avondeten op een vriendenweekend? Dan ben je bij Plasmaaansteker op de juiste plek! Lees dus vooral even verder voor je culinaire keuzes!

Barbecue!

Wat is er beter dan een grote groep mannen, een open vuur en een hoop vlees? Denk er wel aan om dat vuurtje aan te steken met de allerbeste, allerfijnste en hoge kwaliteitsplasma aansteker! Waar moet je zoal aan denken wanneer je er voor kiest om deze tip voor het avondeten op je vriendenweekend toe te passen?

  • Wellicht iemand een barbecue laten meenemen. Ook al zegt je verblijf dat er een barbecue staat, betekent dit niet dat deze schoon is of werkt. Better safe than sorry! Plus, als je hem dan toch ‘per ongeluk’ opblaast, dan is het tenminste niet iets wat je de borg kost.
  • Kolen! Of hout, of wat je ook wilt gebruiken om dat ding in de fik te zetten. Je kan eten op een barbecue leggen en hopen dat het gaar wordt, maar dan ga je een lange dag tegemoet. Wellicht dat een accelerando a la houtblokjes ook wel handig zijn.
  • En natuurlijk: eten! Zo veel mogelijk vlees! Wellicht hier en daar een salade, maar het vlees (of de vis) is het aller belangrijkste bij je barbecue!

Shoarma!

Shoarma, döner, of een soortgelijk iets. Als je het een keer gehaald hebt na een avond stappen, dan hoort het in dit rijtje terecht. Je kan er voor kiezen om wat op locatie te bestellen, maar wanneer je naar een hutje in de Ardennen gaat dan wilt dit nog wel eens problematisch zijn. Je lokale shoarmazaak heeft doorgaans niet de connecties in Wallonië liggen. Dus, dan kom je het zelf mee te nemen. Allereerst is het wel handig om even na te kijken of je hoogwaardige locatie een keuken heeft. Vervolgens neem je mee: Pitabroodjes, een paar kilo shoarma, sla en het aller belangrijkste: knoflooksaus! Smakelijk heren en poets goed je tanden.

Pizza!

En de laatste, ook weer lekker vettige, optie: pizza! Dit gaat wel heel lastig worden om zelfstandig te maken, tenzij je wonderbaarlijk genoeg een hut hebt met een pizzaoven er in. Ga je met een redelijke groep, én kan je bestellen, dan is pizza altijd de aller veiligste optie die je hebt. Waarom? Iedereen lust wel pizza! En anders kan je het zo aanpassen tot je het lekker vindt!

Zijn er een paar mannen in je groep die vapen of roken? Leer dan hier of een vape slechter is dan sigaretten!

Lees ook:  Voordelen Plasma Aansteker

Meer nieuws


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/qqpchild/plasmaaansteker.net/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420

Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home2/qqpchild/plasmaaansteker.net/public_html/wp-content/plugins/really-simple-ssl/class-mixed-content-fixer.php on line 107